Wie zijn we? 
Over ons

Bakjes bami

Convenience

Gemaksvoeding, vers én gezond

De naam Conveni is afkomstig van de term convenience foods, of liever: gemaksvoeding. Sinds jaar en dag specialiseren wij ons in de productie van voorbereide maaltijden die, in tegenstelling tot vele andere maaltijden op de markt, daadwerkelijk vers en gezond zijn. Dat doen we onder een private label en met ons eigen merk.

Personeel bedient machine

Over heel Europa

Partners in retail, foodservice en B2B

Zo leveren we hoogwaardige, klaargemaakte levensmiddelen over heel Europa, aan partners in de retail, foodservice en business-to-business. Denk aan koelverse pizza’s, verse (pasta)sauzen & soepen, verse pesto’s, verse Italiaanse en Aziatische maaltijden. Onze productontwikkelaars zijn continu bezig met innovatieve recepten en processen zodat we volop inspelen op de actuele behoeften van de consument.

Pizza wordt afgewerkt

Betrouwbaar

Met uitstekende marktpositie

Zowel in Nederland als over de grenzen heen nemen we vandaag dan ook een uitstekende marktpositie in. Dat hebben we grotendeels te danken aan zo’n 200 enthousiaste collega’s, die elke dag het beste van zichzelf geven. Op Conveni kun je rekenen!

Medewerker ruikt aan stukje pizza

Conveni in cijfers

Pizzabodems per week

Sauzen per week

Maaltijden per week

Pizzatoppings per dag

Pizza wordt bereid in grote hoeveelheden

Smaakt dit 
naar meer?

Kom ook bij ons werken!

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega’s. Ontdek onze vacatures en wie weet schuif jij binnenkort bij ons aan tafel!